HOME

ARTIKELEN

VIDEO's

LINKS

CONTACT

SPONSORS


SPONSORS

1. F&E Koeriers

2. Kees Deckers

3. Anoniem

4. Anoniem

5. JB uit Gorssel

6. GJ v S

 

 

 

 

 

 

 


SPONSORS

Waarom Sponsors?
Een website kost geld, zoals het registreren van een domeinnaam (+/- 10 euro) en het huren van de ruimte op een server (in dit geval in eerste instantie 50 euro per jaar) zodat een website wereldwijd op Internet te openen en bekijken is.

Veel websites gaan er daarom toe over om (meestal bij Google) automatische en zogenaamd relevante reclame te laten toevoegen. Er verschijnen dan echter vaak de meest irrelevante boodschappen in de kantlijn of tussen de tekst. Zo zie je regelmatig tussen artikelen die tegen kernenergie zijn, reclame voor ‘atoomstroom’, hoe vervelend wil je het hebben?

Ik heb op mijn websites nooit reclame gewild en heb ook nooit om geld gevraagd, maar in de tien jaar dat ik dit vrijwillig doe ben ik inmiddels op mijn derde laptop bezig, ja, ik ben het helemaal met je eens, een hobby kost geld.

Echter, voor deze bijzondere E-Cat website leek het mij juist wel aardig om bezoekers die tevreden met de inhoud zijn en daar achter staan en bij de revolutie op energiegebied betrokken willen zijn, geheel vrijblijvend om een kleine bijdrage in de kosten te vragen, je bent dus niets verplicht en blijft net zo welkom als de sponsors.

Het lijkt mij het simpelst als hij of zij die vanaf 1 tot 5 euro wil sponsoren dat in een enveloppe stopt en dat naar het onderstaande adres stuurt. Zet duidelijk de naam (die je vermeld wilt zien in de lijst met sponsoren die je hier links ziet) op de achterkant van de enveloppe of in een bijgaand briefje.

Het mag ook via de bank natuurlijk: ABN-AMRO rek.nr. 814072836 t.n.v. P. Harmans te Dordrecht. Zet er svp bij: donatie e-cat.

Alvast hartelijk bedankt,

Paul Harmans
Boris Pasternakerf 267
3315BV Dordrecht